sâmbătă, ianuarie 29, 2011

Saturday inspiration

M-am gandit sa va arat azi cateva interioare de magazine handmade care m-au inspirat si pe mine atunci cand gandeam interiorul magazinului meu, si care poate va vor inspira si pe voi, atunci cand veti dori sa deschideti un astfel de magazin :)
sursa fotografiei aici
sursa fotografiei aici.

.sursa fotografiei aici.
sursa imaginii aici
sursa imaginii aici.
sursa imaginii aici.
sursa imaginii aici.
sursa imaginii aici.

sursa imaginilor aici.
sursa imaginii aici.
cu bine,

vineri, ianuarie 28, 2011

Tot din magazin...

Am sa sar azi peste "Friday inspiration " pentru ca am ajuns foarte tarziu acasa si nu am mai avut timp sa ma documentez, dar in schimb am sa postez, asa cum promiteam ieri, cateva poze cu micul spatiu de lucru pe care mi l-am amenajat in magazin:



Am expus in magazin si cateva lucrusoare (fete de masa, gentute, papusi, pernite) primite de la prietenele mele Kati si Ena de pe "Peticel", iata si cateva poze:




Data fiind noua organizare, voi putea deschide magazinul in fiecare zi din saptamana de acum incolo, intre orele 10-17, mai putin sambata cand va fi deschis intre orele 10-13.

Va las acum si va doresc noapte buna, iar maine voi reveni cu "Saturday Inspiration"!

joi, ianuarie 27, 2011

din magazin

Am cumparat in sfarsit bustul de croitorie pe care mi-l doream pentru magazin. Bine, nu e el chiar cum mi-l doream eu, adica sa aiba un iz vintage, dar e bun si acesta :)



si cateva produse noi:


Am reorganizat spatiul in magazin, astfel incat sa pot tine deschis tot timpul saptamanii si sa pot lucra in acelasi timp. Maine va arat si cateva poze cu noul aranjament.
O seara frumoasa sa aveti,

vineri, ianuarie 21, 2011

Friday Inspiration

Este incredibil ca e din nou vineri si ca nu am apucat sa fac nici o alta postare de vinerea trecuta!
De cand cu magazinul, timpul trece parca mai repede...
Am reusit sa urc pe Breslo cateva din produsele mele, le puteti vedea in coloana din dreapta a blogului.

Pentru momentul de inspiratie de azi am ales cativa artisti care creaza uimitoare bijuterii din material textil :
Silvina Romero



Elida Kemelman


Tota Reciclados (Marcela Muniz si Valeria Hasse)



Lily Alcaraz


Sper ca v-au placut !
cu bine,

vineri, ianuarie 14, 2011

Friday inspiration

Pentru momentul de inspiratie de azi, am ales sa va arat poze de la vernisajul Salonului de iarna 2010/2011 al Filialei din Arad a Uniunii Artistilor Plastici din Romania.
Magazinul meu este vis a vis de Galeria de Arta Delta unde s-a tinut vernisajul incepand cu ora 18, exact ora la care am inchis eu azi. Nu stiam de eveniment, dar, vazand prin geamuri miscare in galerie, am intrat presimtind ca o sa vad ceva frumos. Si asa a fost. Nu am reusit sa fotografiez chiar toate lucrarile din cauza vanzolelii din sala. Iata pozele:
























Imi cer scuze pentru calitatea slaba a pozelor si pentru faptul ca nu am mentionat autorii lucrarilor, asta din cauza ca nu aveam nimic de notat la mine. In ce ma priveste, ca un om care frecventeaza nu atat de des pe cat ar trebui expozitiile aradene, am recunoscut stilul artistilor:  Mihai Takacs ( al carui "Interior cu damigeana goala" a fost una din lucrarile mele preferate din expozitie), Onisim Colta (de asemenea, una din lucrarile dumnealui s-a numarat printre preferate), Laurian Popa (incepe sa devina unul dintre pictorii aradeni preferati ai mei), Gyongyi Pasztor Fodorean, Joe Eisele Szucs si Ioan Kett Groza.
Va invit sa vizitati expozitia, care ramane deschisa pana in 14 februarie, daca am retinut eu bine. Si daca tot veniti la expozitie, treceti si pe la mine, la magazinul "Zona Quilt"(str. Eminescu nr.1, vis a vis de libraria Corina), decshis joi, vineri si sambata !!! :)))))))