miercuri, martie 31, 2010

coliere noi

In perioada 30 aprilie -2 mai, voi fi la targul "Art Boutique" din Sibiu, asa ca am inceput sa lucrez coliere si gentute   pentru targ, urmand ca dupa Sarbatori sa maresc ritmul. Iata cateva coliere noi:
















Am lucrat si un mic colier cu margele din tyvek:




Si am inceput niste gentute:


Cam atat deocamdata, dar totusi sunt multumita ca am inceput iar sa lucrez. Am avut o perioada proasta, fara pic de inspiratie....probabil din cauza vremii de afara ...(saraca vreme, tot timpul dau vina pe ea :))

sâmbătă, martie 06, 2010

Targ handmade la Timisoara in 13-14 martie




Iata aici afisul si comunicatul de presa:


Fashion City
Un targ de moda cosmopolit.


Timisoara, Cluj si Iasi – trei orase care au pus moda romaneasca loc de cinste.

So, what’s your fashion city? Vrei sa vezi ce se mai poarta in Timisoara? Sau esti curios sa afli din timp secretele culiselor Festivalului de moda de la Cluj? Hmm...sau esti inca convins sa radacinile modei au ramas bine impamantenite la Iasi?

Vino si afla singur! FASHION CITY si Iulius Mall aduc tendintele de pe podiumuri, direct in fata publicului. Colectii semnate de designeri celebri din Romania astepta pe standere pentru a fi probate. Pentru cei mai conservatori, deschidem dulapul bunicii si aducem tinute vintage si hand made. Iar pentru ca in ultimii ani s-a militat pentru Eco si Bio, te servim cu produse proaspete, pe alese.

Nelipsite de la aceasta editie sunt fetele de la Cloud Factory, care ne vor invata cum sa dam o alta infatisare lucrurilor de care ne-am plictisit. My little chic purse - un workshop interactiv, pe care nu trebuie sa il ratezi.


FASHION CITY LA IULIUS MALL
13 – 14 martie Timisoara
20 – 21 martie Iasi
27 – 28 martie Cluj

luni, martie 01, 2010

Cartea prieteniei

De ziua Smarandei, Peticelul Romanesc a pus la cale o surpriza. Despre ce e vorba, cititi aici.

Facut de mana

Apar din ce in ce mai multe site-uri care popularizeaza handmade-ul. Un astfel de site este si "Facut de mana".
Daca aveti timp si rabdare puteti citi pe acest site un interviu cu mine, aici
.